ADIYAMAN / MERKEZ - Zübeyde Hanım Anaokulu

May

Öğrencilerimiz doğada yer alan artık materyal(Kolaj) malzemelerini kullanarak birbirinden renkli ve yaratıcı çalışmalar artaya koydular. Gelecekte küçük mucitler ortaya çıkması için çocuklarımıza fırsat ve imkan sağladık. Emeği geçen tüm çocukları, sınıf öğretmenini ve velileri yürekten kutluyoruz.

Nis

23 Nisan 1920, Türk Milleti'nin iradesini temsil eden Birinci Büyük Millet Meclisi'nin açıldığı ve Türk halkının egemenliğini ilân ettiği tarihtir. Mustafa Kemal Atatürk, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını tam 104 yıl önce çocuklara armağan etti.

Türk Milletinin istikbali bugünkü çocukların isabetli görüşü ve yorulmak istidadında olmayan çalışma azmi ile büyük ve parlak olacaktır. (Atatürk) 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun!

Nis

eTwinning School Label

Mrt

Gençlik merkezine gezi ile beraber mahalli türküler de dinlediler. öğrencilerimiz türküler eşliğinde çok eğlendiler

Mrt

Zübeyde Hanım Anaokulu olarak AFAD ve 112 çağrı merkezini gezdik.

Mrt

Su Verimliliği konusunda ulusal ölçekte harekete geçilmesi ve acil önlemler alınması gerekiyor. Biz Zübeyde hanım anaokulu olarak  öğretmenlerimizle ,öğrencilerimizle ve velilerimizle çeşitli etkinlikler yaptık.

“Suyumuza sahip çıkalım”

Kas

Bakanımız Sayın Yusuf TEKİN tarafından 1 Kasım 2023 tarihinde tanıtımı yapılan "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" okullarda yapılacak söz varlığını zenginleştirme çalışmaları ile öğrencilerin dilimizin zenginliklerini tanımasını, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşmasını, buna bağlı olarak da dili iyi kullanmasını ve düşünce dünyasını geliştirmesini amaçlamaktadır.

Kas

Kızılay denildiğinde mutlaka her insanın aklına bir şeyler gelir. Doğal afetlerde, deprem ve sel felaketlerinde olay yerine ilk gelen Kızılay olur.