ADIYAMAN / MERKEZ - Zübeyde Hanım Anaokulu

KADİR BİLGİÇ - OKUL MÜDÜRÜ

1976 Yılında Adıyaman´ın Meşetli köyünde doğdu. Eğitim hayatına Bağpınar ilköğretim okulunda başladı.İlkokulu bitirdikten sonra eğitim hayatına  Bağpınar ortaokulunda devam etti,Ancak köylerinin sular altında kalması nedeniyle evlerini adıyaman merkeze taşıdılar ve ortaokulu Gaziortaokulunda okudu.Liseyi Adıyamn lisesinde okudu.Liseyi bitirdikten sonra üniversiteye hazırlık için merkez derhanesine gitti ve 1999 yılında Konya Selçuk üniversitesi mesleki eğitim fakülesi anaokulu öğretmenliğini kazandı.22/12/2003 tarihinde  Kırklareli mesleki ve eğitim merkezinde çocuk gelişimi ve eğitim öğretmeni olarak göreve başladı.2005/2006 eğitim ve öğretim yılında Mardin Dargeçit ilçesinde asker öğretmen olarak askerliğini yaptı.2007 yılında Adıyaman merkez 100.yıl ilköğretim okulunda görevin devam etti.2011 yılında Adıyaman merkez Şehit Ramazan ÖZEN anaokuluna kurucu müdür olarak görevlendirildi.08/06/2012 tarihinde Adıyaman Samsat ilçesinedeki Samsat anaokuluna isteğe bağlı müdür olarak göreve başladı.13/07/2016 tarihinde Samsat anaokulundan ayrılarak Adıyaman merkez Eskisaray anaokulunda görevine başladı. 06 Şubat Depreminde Eskisaray anaokulu için yıkım kararı verilmesi ve okulun kapatılması ile Temmuz 2023´te Zübeyde Hanım Anaokulunda göreve başladı ve  halen görevine devam etmektedir.Evli ve üç çocuğu var.