ADIYAMAN / MERKEZ - Zübeyde Hanım Anaokulu

Nis

23 Nisan 1920, Türk Milleti'nin iradesini temsil eden Birinci Büyük Millet Meclisi'nin açıldığı ve Türk halkının egemenliğini ilân ettiği tarihtir. Mustafa Kemal Atatürk, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını tam 104 yıl önce çocuklara armağan etti.

Türk Milletinin istikbali bugünkü çocukların isabetli görüşü ve yorulmak istidadında olmayan çalışma azmi ile büyük ve parlak olacaktır. (Atatürk) 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun!

KURUL TOPLANTIMIZ

ÖĞRENCİLERİMİZİN E TWİNNİNG PROJESİNDE YAPTIĞI ÇALIŞMALAR

Mrt

Okulda yapılacak etkinliklerin çocukların gelişim özelliklerini görüşmek ,velileri eğitim ve öğretim ortamına dâhil edebilmek, çocuğu ev ortamında tanımak için veli toplantısı  ve veli ziyareti  gerçekleştirdik .

Mrt

Öğretmenler bir araya gelerek projeler(Cumhuriyet bayramı, Kermes, 23 Nisan 10 Kasım vb görev dağılımı ve fikir alış verişi yapılarak en uygun etkinliklerin ortaya çıkarılması ) hakkında bilgi alışverişi yapıldı

eTwinning School Label

Mrt

Zübeyde Hanım Anaokulu öğrencileri pijama partsi düzenledi.

Mrt

Gençlik merkezine gezi ile beraber mahalli türküler de dinlediler. öğrencilerimiz türküler eşliğinde çok eğlendiler